Leg. tandläkare Susanne Namei

Jag tog min tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Huddinge i Stockholm 1993. Sedan dess har jag jobbat på Folktandvården, men ofta har jag haft egna tandläkarmottagningar. Jag har arbetat i Sverige, Iran och England och behärskar svenska, engelska och persiska flytande, både i tal och i skrift.

Jag har utökat och fördjupat mina kunskaper och vidareutbildat mig och följt utvecklingen i mitt yrke genom att delta i olika kurser och seminarier bl.a. i implantatkirurgi och implantatprotetik, både i Sverige och England. Här har ofta patienternas behov och behandlingsönskemål varit vägledande.

I mina år som tandläkare har jag behandlat många patienter i alla åldrar och med många olika typer av behandlingsbehov, från barnpatienter i tidiga åldrar till tonåringar, vuxna, äldre patienter och de med olika handikapp och specialbehov. Jag har utfört ett brett spektrum av behandlingar med stor vikt på protetik och har utfört många svåra kirurgiska extraktioner.

Jag tror starkt på att god munhälsa leder till ett hälsosammare liv. Jag tycker också att det är viktigt att påbörja barns tandvård så tidigt som möjligt.

Jag brukar börja mina behandlingar genom att visa patienterna hur väl man kan ta hand om sina tänder. På mottagningen har jag skapat en välkomnande och avslappnande miljö för såväl barn som vuxna.

Som tandläkare är jag mycket fokuserad. Jag behärskar akuta situationer med lugn och kontroll och kan lugna ner oroliga patienter under min behandling. Mina patienter är alltid i centrum för mig som yrkesmänniska, vilket ofta leder till en ömsesidig uppskattning.